Kaynak aynı isimli Joy of Satan sayfasıdır. Böyle yazılarda çoğu zaman olduğu gibi “ben” diliyle yazılan ifadeler Yüksek Rahibe Maxine’in sözleridir.
Ouija Tahtası, Demon’lar ve ruhlar ile iletişim kurmak ve konuşmak için çok iyidir. Ben tahtayla tek başımayken çalışmayı tercih ediyorum, zira başka bir insan genelde dikkat dağıtıcı olabiliyor ve ruhani iletişimde gerçek anlamda odaklanmayı ve yakınlığı engelleyebiliyor.
Bu işlere yeniyseniz dikkat etmeniz gereken noktalardan biri, tahtanızın tamamen düz bir yüzeyde bulunduğuna emin olmanızdır. Ouija Tahtanızı kullanırken transa girmek de önemlidir.
Parmak uçlarınızı planşetin iki tarafına da hafifçe koyun. Yakında planşet belli yerlere çekilmeye başlayacak. Sadece rahatlayın ve çalışmasına izin verin. Başlamak birkaç dakika sürebilir. Bu sırada dikkat dağıtıcı şeylerden uzak durmanız ve rahatsız edilmemeniz önemlidir.
Kişisel olarak ben çalışırken biraz transa giriyorum. Bir şeyleri ruhani olarak izlerken veya ölülerin ruhlarını invoke ederken, odadaki diğer şeyleri algılamayı tamamen bırakıyorum. Tüm dikkatim tahtada oluyor. Tahtanın tüm köşelerinin etrafında biraz aura gibi bir şey görüyorum ve tüm dikkatim tamamen tahtaya odaklı, kendim dışında hiçbir şey yok gibi. Bu sadece benim kişisel tecrübem, hepimiz bireyiz ve bu yüzden sizin tecrübeleriniz farklı da olabilir.
Çalışmalarımdan öğrendiğim kadarıyla, iletişim kurduğunuz Demon’ın rütbesi ne kadar yüksekse o kadar fazla enerji hissediyorsunuz. Bana yakın bir Demon var ve [bunu yazdığı zaman için konuşuyor, bizim bu yazıyı yayınlamamızdan önceki geceyi anlatmıyor Yüksek Rahibe Maxine 😊] geçen gece tahtamı kullanarak onunla konuştum. Tahtayı ne kadar süre kullandığımı hatırlamıyorum, oldukça süre geçti. Sonra Demon belli bir şeyi yüksek sesle söylememi istedi. Söylediğimde, içimde bir anda yanan bir ateş gibi güçlü bir enerji parladı.
Demon’larla çok yakın temasta bulunduğumuzda veya Onları invoke ettiğimizde Onların enerjilerini hissedebiliriz. Geçen geceden bu yana hala tenim sanki güneş yanığı veya ateşim var gibi hassas, ama acısı olmadan. Demon’ların enerjisi elektrikli gibi canlandırıcıdır. Ama ritüel yapanlarınız ritüel sırasında ve sonrasında tecrübe ettiklerinizden bilir, Şeytan’ın enerjisi farklıdır. Çok sakinleştirici ve güzeldir.
Demon’lar bize telepati ve astral projeksiyon aracılığıyla gelirler. Kişisel tecrübelerime göre Demon’lar insanlardan daha farklı bir şekilde astral projeksiyon yapıyor. Konu insanlar olunca, onları bedenlerine bağlayan enerjileri görebilirsiniz ve ortamı terk ettiklerinde de bir anda ayrılıyorlar. Kitaplar ruhu bedene bağlayan “kordon”un gümüş renkte olduğunu yazar. Benim bir tecrübede gördüğüm bakır renkteydi. Demon’larla iletişim kurarken hiçbir kordon görmedim, ama biliyorum ki yüksek rütbeli olanların [yani Tanrılarımız, daha düşük birliklerden “lesser Demon” olmayanlar] fiziksel olarak başka bir dünyada yaşadıklarını biliyorum. Bazı Demon’larsa sürekli olarak bizimle kalıp bizi koruyabilir, bu Demon’lar ruh formunda olduğu için daha düşüktür[deminki parantezde açıkladığımızla aynı konu].
Ouija Tahtası ile çalıştıkça zamanla daha yetenekli hale geleceksiniz. Bir Demon’la yakın bir ilişki kurduğumuz zaman, yapmamız gereken tek şey onlara odaklanmaktır, [meşgul değillerse] genelde Onlar bize bu şekilde gelir. Demon’ların amacı bizim ruhani olarak gelişmemize yardımcı olmaktır.
Her birimiz birer bireyiz ve Ouija Tahtası kullanırken ve mesaj alırken birbirinden biraz farklı tecrübeler yaşayabiliriz:
1. Otomatik metot: Bu durumda planşet, tahtayla çalışan “operatör”, iletişim kurulan ruhun ne söyleyeceğini bilmeden otomatikman hareket eder. Yabancı dillerde mesajlar da alınabilir, hatta tahtayla çalışan kişinin bilmediği veya daha önce konuşulduğunu duymadığı dillerde bile. Bu olursa, mesajı hatırlamak ve kağıda yazmak önemlidir.
2. İlham metodu: Bu en yaygınıdır. Burada mesajlar bir nevi kişinin kendi zihninin içinde yüksek sesli düşünme biçiminde verilir. Bu durumda, operatör iletişim kurulan varlığın az sonra ne diyeceğini önceden bilir denebilir. Sıklıkla pratik edilirse bu ilham bir nevi pasif dinleme şeklinde iletişime dönüşür. Kişi varlığın zihninden, veya kendi dışından gelen mesajlar algılayacaktır. Bu biraz da yazı dikte ettirme gibidir, kelimeler zihninize gelir ve ondan sonra da elleriniz planşeti hareket ettirir.
3. Sezgisel metot: Burada sanki planşeti kendiniz hareket ettirmiş gibi hissediyorsunuz. Tüm sorulara anında cevap gelir. Planşet, operatör hiçbir şey duymadan veya herhangi bir şekilde “ilham” gelmeden tam bilinçli bir şekilde kelimeler ve cümleler “yazar”.
Bu yöntemler aynı zamanda karışık olarak da ortaya çıkabilir, örneğin yarı yarıya otomatik ve ilhama bağlı veya sezgisel; ya da hepsi birden. Kişi için hangi metodun daha dominant olacağı ancak uzun bir süre çalışıldıktan sonra belli olacaktır. Her bir metod dürüstçe ve açıkça kullanıldığı sürece iyi ve güvenilirdir. Pratik mükemmelleştirir!*
Burada eklemek istediğim bir şey var. Ouija Tahtaları her şeye, herhangi bir şeye açık olabilir. Bazı insanların kötü ve/veya korkutucu tecrübeler yaşadığı doğrudur. Tüm ruhani varlıkların dostane veya Şeytan’dan gelme olduğunu sanmayın. Negatif bir varlıkla karşı karşıya gelirseniz, Ouija Tahtası seansını bitirin ve varlık hakkında düşünmeyi bırakın. Gerekirse ve Gardiyan Demon’ınız varsa, Onu çağırıp bu negatif varlıktan kurtulmak için yardım isteyin.
Normalde Ouija Tahtası kullanmak, anlatılan korku hikayelerinin aksine başka yöntemlerde olmayan bir risk veya sorun taşımaz ve kullanması güvenlidir. Kimsenin korkmak için herhangi bir sebebi yok. Negatif varlıkların durumunda, genellikle ne kadar uzun iletişim kurulursa o varlık da sizin dünyanıza, hayatınıza o kadar fazla girebilir. Birçok Joy of Satan üyesi [ve bizim de benzer önerilerde bulunduğumuz kardeşlerimiz], her zaman çağrılarına cevap veren varlığın Şeytan’dan olup olmadığını sorduklarını söylüyor. Genelde düşman varlıkları cevap vermez ve kendi başlarına uzaklaşırlar. Eğer Satanistseniz, gelen varlığı Şeytan’dan geldiğine Şeytan üzerine yemin etmesi genelde bu tarz varlıklardan kurtulmak için iyi çözümdür, bu tekniği uygulayan kardeşlerimiz de var ve ruhani varlıklarla iletişimleri oldukça güvenli. Şeytan’a adanmamızı yaptığımız zaman, güç ve ruhani bilgide ilerlerken bunu Şeytan’ın koruması altında yaparız. Buna Ouija Tahtaları ile çalışmak da dahildir. Diğer her şey gibi, tahtayla çalıştığınız ortam da önemlidir. Ve tıpkı sarkaçlar için önerdiğimiz gibi, aynı temizleme ve kutsama işlemini düzenli olarak tahtanıza da uygulamak ve kullanmıyorken gözden uzağa ve başkalarının dokunabileceği, kullanabileceği, kurcalayabileceği yerlerden kaldırmak hem bu tarz negatif tecrübeleri zorlaştırıp hem de aldığınız cevapların netliğini arttırabilir.
Bir Ouija Tahtası, belli boyutlarda olmak zorunda değildir, belli materyallerden yapılmak zorunda değildir ve hatta tahtadan bile yapılmak zorunda değildir. Yazımızın başındaki fotoğrafta, gayet işlevsel ve kağıttan yapılma bir Ouija “Tahtası” görülmekte. Gördüğünüz gibi üzerindeki şeyler de değiştirilebilir veya yeni şeyler eklenebilir, burada yaratıcı bir şekilde çağrılan varlığın örneğin “M-U-T-L-U-Y-U-M” yazmak zorunda kalması yerine direkt planşeti götürebileceği bir gülümseme var mesela. Gördüğünüz gibi kendi Ouija Tahtanızı kendiniz de yapabilirsiniz, yaratıcı ve rahat olun. İletişimde engel çıkarmayacak şekilde yaptığınız sürece gerisi size bağlıdır!
___________________________________________
Referanslar:
* Hermetik Bilimlere Giriş, Franz Bardon, 1956.