Kaynak: Joy of Satan, aynı isimli sayfa.
“Bana bu tekniği Şeytan Baba gösterdi.
İki kişi arasında telepatik iletişim açmak için:
1. Üçüncü gözünüzü açın (Üçüncü Göz açma meditasyonlarını yapmış olmanız gerekmektedir)
Üçüncü Gözünüzü açmak için 50 kuruş büyüklüğünde parlak bir ışığı Üçüncü Gözünüzün önünde, üzerinde hayal edin. Bu Üçüncü Gözünüzü aktifleştirecektir.
2. İletişim kurmak istediğiniz kişinin yüzünü imgeleyin ve o kişini Üçüncü Gözünü de tıpkı kendinizinkini yaptığınız gibi parlaklaştığını imgeleyerek açın. Bazı durumlarda Üçüncü Gözünü açmamış bireyler mesajlarınızı alabilir, ama en iyi sonuçları elde etmek için iki taraf da tamamen açık olmalıdır.
3. Üçüncü Göz yılanınızı uzatın.
Üçüncü Göz yılanını uzatmak için parlak, ince, tüpe benzeyen bir uzantının Üçüncü Gözünüzden çıktığını imgeleyin.
4. Yılanınızı iletişim kurmak istediğiniz kişinin Üçüncü Gözüne bağlayın ve bu sayede iki tarafın da Üçüncü Gözünü ve tüpün kendisini de enerjiyle parlatım.
Telepatik iletişim şimdi kurulmuş olmalıdır. Demon’larla iletişim kurar gibi konuşun. Karşı taraf sizi duyup cevap verebilmeli. Bu teknik çaylaklar için değildir. Demon’larla iletişimde ve gerçek mesajla astral aldatmaca arasında ayrıma varabilmekte tecrübeli olmalısınız. “
– Yüksek Rahibe Maxine Dietrich