Bu bir Spiritüel Satanizm Çeviri İçeriğidir. Asıl metin.
NOT: Bu meditasyon enerjiyi soluyabilmeyi gerektirir. Bu meditasyondan önce Temel Meditasyonda deneyimli olmalısınız.
Ne yazık ki, “beyaz ışık” bir sürü Vikan ve Yeni Çağcı insan tarafından ne yaptıklarını bilmeden aşırı kullanıldı. Bu insanlar beyaz ışığı diğer renkleri inkâr ederek kullandı ve sonuç olarak renklerle çalışmada yetkinlik elde edemediler. Çünkü beyaz, “tüm” renk spektrumunu içerir, o insanlar tüm bu renkleri alıyorlar ve böylece ne kontrol edebiliyorlar, ne de bunlarla çalışabiliyorlar, üstlerinde kalansa yönlendirilmemiş bu enerjiler oluyor. Her bir renk, günlük hayatta çoğumuzun kullandığı belirli bir enerjinin frekansını temsil eder. Eğer kişi bütün renkleri kullanmada yetkin değilse, beyaz çoğu zaman düzgünce kullanılamayacaktır.
Beyaz ışığı kullanmak kolaydır ve yeni başlayanlar için harikadır, ancak problem bunun çok fazla kullanılıyor olmasıdır. Beyaz ışık kişinin aurasını temizlemesi ve enerjileri dengelemesi için müthiştir. Ayrıca korunma için de fevkaladedir.
Beyaz ışık, kişinin etrafına yerleştirildiğinde, başkalarıyla etkileşime girmesini engelleyen bir bariyer görevi görür. Çünkü beyaz ışık yansıtıcıdır. Eğer tek kalmak istiyorsanız, kendinizi beyaz ışığa dolayın. Kendi içinizi beyaz ışıkla doldurmaksa, başkalarıyla etkileşiminizde bariyer görevi görmeksizin güç katar ve korur.
Beyaz ışığın fazlaca kullanılması kibirli bir tavır geliştirebilir, özellikle de spiritüellikle ilgili olduğu düşünülürse, dar görüşlülük ve değişmemekte ısrarcı tavır da beraberinde gelebilir. Bu çoğunlukla melek büyüsünü pratik edenlerde görülüyor. Eldeki sonuç ise spiritüel gelişimde alt bir kademede olmak.
Eğer bir kişi yetkinse ve tüm renklerde ustalaşmışsa, o kişi beyaz rengi tüm işleviyle kullanabilir.
Renk Meditasyonu Nasıl Yapılır?
Rahatlayarak ve nefes egzersizleri yaparak, ya da trans durumuna girmeden önce zihninizi odaklamak ve durgunlaştırmak için ne yapıyorsanız onunla başlayın.
Nefes alın ve kendinizi spektrumdaki herhangi bir spesifik renkle doldurun, her nefeste git gide parladığını imaje edin (renk olarak açılmak değil; daha parlamak, yani yoğunlaşmak):
Kırmızı, mavi, sarı, turuncu, mor, yeşil, indigo (mavimsi mor, 6. çakranın rengi) ya da siyah. Bu meditasyon ayrıca belirli bir çakra üzerine çalıştıktan sonra da yapılabilir. Kendinizi o çakranın rengiyle doldurabilirsiniz.
Eğer renk meditasyonunda yeniyseniz, rengi 2 ila 4 dakika boyunca içinizde tutun. Eğer renk iyi hissettiriyorsa, daha uzun bir süre de tutabilirsiniz. Renklerin enerjilerine alışmış olanlarsa süreyi daha da uzatabilirler. Kişinin süreyi arttırması komforlu ve kademeli olmalıdır.
Her renk kendi saf formunda ve parlak olmalıdır. Sonrasındaysa, alışıldığında farklı tonlarla çalışılabilir.
Eğer bir renk sizde negatif bir his yaratıyorsa, onunla çalışmanızı daha yavaş ilerletin. Zihninize neden böyle olduğunu sorun. Bu renk size ne ifade ediyor? Bu rengin size çağrıştırdığı ne? Bu, kendinizi daha iyi tanıyabilmek için harika bir yoldur. Hangi renk size iyi hissettiriyor? Bu renkleri, diğerlerine kıyasla hayatınızda daha çok kullanabilirsiniz. Bunu bilmek, hangi çakranın tam güce getirilmesi adına üzerine daha çok çalışılması gerektiği konusunda bilgi sağlar.
Bu meditasyonun en önemli amacı renkleri *hissettirebilmektir*. Her renkle biraz vakit harcayın, nasıl hissettirdiğini öğrenin. Gölgeler kitabınızda/kara kitabınızda kayıt tutun.
Ayrıca, enerjisini hissetmek adına rengi kendi dışınızda tutarak da üstüne meditasyon gerçekleştirebilirsiniz. Rengi soğurmak her zaman gerekli değildir, özellikle bazı renkler size kötü his veriyorsa. Hatırlayın, eğer bir şey rahatsız edici ya da negatif hissettiriyorsa, o zaman devam etmeyin. Bu meditasyonu bitirdiğinizde, auranızı beyaz ışıkla temizleyin. Bu auranızdaki tüm renkleri dengeleyecektir.
Bu meditasyonun yararları; renkleri hissetme, yönlendirme ve kullanma yetenekleridir. Renklerin enerjisi, büyü sırasında kullanıldığında son derece güçlüdür. Renklerin kendilerine özgün enerjileri vardır ve o enerjiye özel sonuçlar getirmeye yararlar.
Kapak: Van Gogh, View of Arles with Irises in the Foreground.